Topao dom, u pravom smislu te riječi, osnovna je odlika života suvremenog čovjeka, a prije svega i nasušna potreba. Centralno grijanje sistem je pomoću kojeg se u cijelom stanu ili kući, odnosno određenom prostoru , održava stalna temperatura.

Prostor se zagrijava pomoću tople vode ili zraka koji struje kroz cijevi i radijatore iz centralnog kotla ili sličnog sistema za grijanje. Princip je jednostavan ali sistem je složen te zato ugradnju ne treba prepustiti amaterima.

Kako Vas je život vjerojatno već naučio da sve ima svoju cijenu i da je odabir najjeftinijeg često zamka sa naknadnom osvetom, tako biste trebali razmišljati i kod uvođenja centralnog grijanja, kako u smislu izvođenja radova tako i pri odabiru potrebnog materijala od bojlera do radijatora, centralnog termostata pa i ventila.

Na tržištu se danas nudi zaista bogat (pa i prebogat) izbor svega potrebnog, pa Vam možemo sugerirati da prvo odaberete stručnog izvodača a onda uz njegovu stručnu pomoć, poštujući Vaše estetske zahtijeve i naravno prije svega realne potrebe, u smislu kaloričnih vrijednosti, krenete u nabavu potrebnog materijala. A sav potreban materijal vrhunske kvalitete možete pronaći u našem izložbeno-prodajnom salonu.