Kupaoni radijator je proizvod koji je danas postao standard u opremanjima svih kupaonskih prostora. Proizveden je od visokokvalitetnih varenih čeličnih cijevi prema svim danas važećim standardima. Zahvaljujući kvaliteti materijala i proizvodnog procesa u skladu sa međunarodnim normama standarda ISO9001:2000 kupaoni radijator je postao standardno kvalitetno rješenje koje je odlično prihvaćeno na svim tržištima.

Kupaoni radijator se proizvodi kao ravan ili zaobljen pod imenom RONDO. Zahvaljujući svom designu kupaonski radijator je idealno rješenje za zagrijavanje i korištenje kao sušača ručnika , sa ili bez dodatnih nosača koje nudimo u svom proizvodnom programu. Raznolikost dimenzija u kojima se proizvodi ostavlja mogućnost prilagodbe svakom prostoru, od najmanjih do najvećih kupaonica. Standardno se isporučuje u bijeloj boji, no prema željama kupca moguća je i proizvodnja u boji prema RAL karti. Uz kupaonski radijator u kompletu dolazi sav ovjesni priključni pribor osim ventila i prigušnice.

Proizvod posjeduje Atest na pritisak od 20 bara, izdat od strane Mašinskog fakulteta u Sarajevu.

Garancija na kupaone radijatore je 3 godine od dana kupovine uz uslov pridržavanja garancijskih uslova koje kupac dobiva uz proizvod.

Stranice proizvođača