Naše poduzeće već godinama bilježi uspješnu suradnju s poznatim proizvođačem sistema za grijanje i hlađenje – Airfel. Jedan od mnogih kvalitetnih proizvoda ove kompanije su svakako i pločasti radijatori čiju kvalitetu jamči i prestižni ISO certifikat. Pločasti radijatori savršenog dizajna i izvrsne kvalitete, proizvod su svjetski poznatog turskog proizvođača sistema za grijanje i hlađenje. Poduzeće je započelo s radom 1999. godine, a već 2001. godine postaje sastavni dio najveće turske grupacije SANKO.

Danas Airfel posjeduje dva proizvodna postrojenja, 350 distributera i izvozi u više od 30 zemalja.  Uvođenjem ISO standarda misija poduzeća postaje pružanje proizvoda i usluga u skladu sa svjetskim standardima. Uz društvenu odgovornost i visoku ekološku svijest poduzeće je osiguralo da brand Airfel postane simbol kvalitete i sigurnosti.
Pločasti radijatori se proizvode u tvornici površine 22 000 m2 u potpuno automatiziranom sistemu proizvodnje, uz primjenu visoke tehnologije, a sve se obavlja pod nadzorom stručnog i iskusnog osoblja. Ove i mnoge druge karakteristike čine ovu tvornicu jednu od najmodernijih na području Turske.

Airfel pločasti radijatori se proizvode u šest različitih modela ( P, PK, PP, PKP, PKKP, DEEK ), šest različitih visina ( 300, 400, 500, 600, 750, 900 mm )  i 22 različite dužine ( od 40 cm do 3 m ). Osim što se odlikuju veoma glatkom površinom, tehnologija i materijali koji se primjenjuju u njihovoj proizvodnji učinila je ove radijatore četiri puta otpornijim na koroziju od radijatora koje proizvodi konkurencija.
Dvanaest godina jamstva koje dobijete kupovinom ovih radijatora govori dovoljno o tome koliko visoku efikasnost grijanja oni pružaju.

VOGEL & NOOT

Vogel & Noot danas je vodeći europski proizvođač radijatora sa  proizvodnim pogonima u Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj i Poljskoj.

Dvanaestogodišnje jamstvo i jednostavnost ugradnje, mogućnost vrlo lakog mjenjanja veličine radijatorske baterije, funkcionalna i estetska dopadljivost, isporuka radijatora u željenoj boji i traženoj specifikaciji, umjerenost u
cijenama neke su od karakteristika koje radijatore Vonova čine sve
traženijima na tržištu.

Stranice proizvođača